Humle förlag

Högt flyger fåglarna

Högt flyger fåglarna omslag

Titel: Högt flyger fåglarna
Serie: Vargatider #2
Författare: Linnea Dunér
Sidantal: 428
Utgiven: 2017
Tryckt upplaga ISBN: 9789198398502
Ebok ISBN: 9789198398519
Digital ljudbok ISBN: 9789188579294 (i samarbete med Whip Media)
Finns även som talbok hos Legimus samt som fysisk ljudbok hos BTJ Audio.

Högt flyger fåglarna är fortsättningen på Linnea Dunérs rosade debutroman Det sjunger i isen tillika andra delen i den historiska romantrilogin Vargatider.


Baksidestext

Ett år har passerat utan något livstecken från Ulv, men Inez kan inte släppa tanken på att få se honom igen. Elsa tvivlar på att han ens är vid liv och vill hjälpa sin syster att gå vidare. Hon inser att vad som än har hänt måste Inez få veta det. Men hur? Sedan förra sommarens händelser är det många i staden som ser ner på Inez och Elsa. Gertrud, som är mån om sitt anseende, tonar ner umgänget med systrarna. Men när hon får en chans att bistå dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon därmed sätter hela sin tillvaro på spel. Även Inez och Elsa balanserar på slak lina när de utan mer än en vag ledtråd ger sig av från hemorten för att söka den förrymda fången.

Recensionsutdrag

”[Dunér] lyckas stanna alldeles lagom länge i miljöbeskrivningar och historiska detaljer. Det blir genuint och inte långtråkigt, en mycket bra kombination för historiska romaner. Tonen från början till slut känns närvarande och genomtänkt.” – Jenny Eriksson, Försvinner och stannar kvar (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

”Hade höga förväntningar på denna bok, då jag […] tyckte [Det sjunger i isen] var fantastiskt bra. Mina förväntningar infriades med denna. Linnea har gjort det igen, jag kunde inte släppa boken, utan läste hela natten tills den tog slut.” – Veronica Lundin, Villivonkansbooks på Instagram (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

Läs mer om Högt flyger fåglarna