Ny ebok: Skräddare och Äventyrare

Ny ebok: Skräddare och Äventyrare

Bokomslag: Skräddare och Äventyrare. Svartvitt porträtt av ung man mot mörkgrön mönstrad bakgrund.

Humle förlag ger ut Skräddare och Äventyrare i eboksformat. Den verklighetsbaserade historiska romanen om den unge Alfreds Amerikaemigration är sedan tidigare utgiven som tryckt bok hos Proenter, men kommer nu alltså även som ebok.

Skräddare och Äventyrare är en väl underbyggd berättelse kompletterad med autentiska fotografier och faktaavsnitt. Eboken finns i nätbokhandeln, via streamingtjänster samt på bibliotek.

Det här innebär också att Humle förlag har äran att välkomna en ny författare i sitt stall. Rolf Johansson är Sollentunabo bördig från Skåne, med ett stort intresse för historia och släktforskning. Skräddare och Äventyrare är hans debutbok och handlar om hans egna förfäder.

Ebok ISBN: 978-91-983985-5-7

Läs mer: